Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

O interpretă din Moldova: "Am avut propuneri de la băieței tinerei de a mă lansa în politică"

1 noi. 2023,, 11:15   Showbiz
2591 0

Interpreta Doinița Gherman mărturisește că a avut propuneri de a se lansa în politica din Moldova. „Cineva dintre băieții tinerei din politică mi-a spus că ar trebui să o fac neapărat”, a dezvăluit artista.

Întrebată în cadrul unei emisiuni online, dacă s-a gîndit vreodată să se lanseze în politică, Doinița Gherman a spus că i se adresează des o astfel de întrebare.

"Cîndva mi-a spus cineva că ar trebui neapărat să mă lansez în politică. Cu mulți ani în urmă, am participat la o campanie de salubrizare a orașului, am strîns cei mai mulți saci de gunoi. După asta, o persoană din România mi-a făcut observație în rețelele sociale că arătăm întregii lumi cît e de murdară țara noastră. Atunci am scris că mai bine localizăm problema și o înlăturăm, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Cineva de la noi, dintre băieții tinerei din politică, mi-a zis: „Doinița, ai niște argumente foarte sănătoase, hai să te lansez în politică”. I-am spus că asta nu e pentru mine, e pentru altfel de oameni. Eu prefer să fiu în muzică”, a mai adăugat artista.

Doinița Gherman, născută la 6 decembrie 1989, este o cîntăreață de muzică ușoară. În prezent, este și prezentatoare la evenimente private.


Mai multe informații despre artiștii din Republica Moldoiva le puteți găsi pe pe site-ul moldovenii.md.

1
0
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?