X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Natalia Barbu, copleșită de emoții, după ce a cîștigat Finala Națională Eurovision 2024

18 feb. 11:00   Showbiz
1103 0

Natalia Barbu pleacă la Malmo (Suedia) cu piesa „In the middle”. Interpreta, care a cîștigat pentru a doua oară Finala națională Eurovision, spune că e copleșită de emoții „frumoase”.

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision song Contest 2024 a dezvăluit și cîteva detalii despre prestația scenică pe care o va avea în Suedia.

„Sînt copleșită de emoții, tremură totul în interiorul meu de emoții multe, emoții frumoase. Am muncit mult pentru acest moment. M-am lăsat dusă de acest mesaj, pentru că dacă o să ajungă acest mesaj la oameni, atunci o să fie. Cu siguranță nu e un număr final, va apare ceva nou. Trebuie să îți dorești acest moment”, a declarat Natalia Barbu pentru emisiunea „Mesager”.

Natalia Barbu a cîștigat concursul obținînd un scor total de 12 puncte. Interpreta a fost favorita juriului, acumulînd 60 de puncte. Publicul i-a acordat Nataliei Barbu 2421 de voturi. Simpatia publicului a fost cucerită de Valeria Pasha care a obținut 4771 de voturi.

Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la Eurovision pentru a doua oară. Prestația din anul 2007 cu piesa „Fight” i-a adus locul 10.


Ediția din 2023 a Concursului internațional Eurovision Song Contest a fost cîștigată de reprezentanta Suediei Loreen cu piesa „Tattoo”.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?