Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Moldoveanca care a participat la Miss Europe Continental a împărtășit impresiile despre concurs

4 dec. 2023,, 00:00   Showbiz
3027 0

Cristina Zalujac, tînăra moldoveancă care a reprezentat Republica Moldova la concursul Miss Europe Continental, a vorbit despre experiența sa și emoțiile pe care le-a trăit în cadrul acestuia.

„În cadrul concursului au participat peste 60 de tinere din diferite colțuri ale lumii, iar eu am intrat în Top 20 după clasament, reprezentînd Republica Moldova”, a declarat Cristina Zalujac în exclusivitate pentru stiri.md.

Concursul Miss Europe Continental s-a desfășurat în perioad 27 - 30 noiembrie curent la Napoli, Italia.

Potrivit Cristinei, în cadrul concursului ea a trăit multe emoții.

„A fost o experiență foarte frumoasă, dar și foarte multă muncă în spate”, susține Cristina.


Tînăra a avut ocazia să lucreze și să învețe în același timp de la o echipă foarte mare de profesioniști lucruri care vor fi utile pentru ea în viitor.

„Totodată, acest concurs mi-a deschis multe oportunități pe plan profesional de care sunt foarte fericită. La fel, am cunoscut multe fete frumoase și talentate, iar cu unele dintre ele păstrez legătura și în continuare. Cu siguranță experiența acumulată acolo și marele noroc de a participa este pentru mine cel mai important premiu”, a spus tînăra.

Cristina Zalujac are vîrsta de 28 de ani. Aceasta și-a făcut studiile în jurnalism și filologie romînă, timp în care a început să lucreze la un post de televiziune din R. Moldova, unde a activat mai mulți ani.

Anterior, Cristina Zalujac a spus că este foarte mîndră și încîntată să participe la acest concurs, care reprezintă o oportunitate minunată, și este recunoscătoare că poate trăi o asemenea experiență.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?