X 
Transnistria stiri: 1363
Eurovision stiri: 499

Mama lui Britney Spears este urmărită

24 noi. 2023,, 00:00   Showbiz
2564 0

Mama interpretei Britney Spears este urmărită de un bărbat pe nume Jacob Diamond. Despre acest lucru amnunță ET, cu referire la un proces intentat de Lynne Spears și de prietenele sale, Jensen Fitz și Tatum Solis.

Potrivit lui Spears Sr., Diamond a încercat să se infiltreze în cercurile ei apropiate. Bărbatul, care s-a dat drept scriitor și actor pe rețelele de socializare, a reușit să pătrundă prin înșelăciune în casele reclamantelor, susțin acestea, și s-a comportat agresiv și inadecvat cu ele și cu copiii lor. În iulie 2023, hărțuitorul a fost alungat din una dintre case cu ajutorul poliției, relatează gazeta.ru.

Femeile spun că Diamond scrie postări defăimătoare despre ele pe rețelele de socializare, ceea ce le-a făcut să se teamă pentru siguranța lor. În proces nu apare numele lui Britney Spears, dar se menționează că acesta a încercat să se infiltreze în cercul social al femeilor prin intermediul uneia dintre fiicele lui Lynn - "în căutare de faimă, glorie și bani".

Prin intermediul instanței, hărțuitorului i-a fost restricționat temporar să se apropie de ele, de asemenea, el nu poate lua legătura cu reclamantele prin niciun mijloc.

Pe 27 noiembrie, instanța va decide dacă ordinul de restricție va fi permanent.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?