X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Interpretul Ion Suruceanu încă se află la spital. Ce mesaj i-au transmis colegii de breaslă

16 noi. 2023,, 12:21   Showbiz
4528 0

Interpretul Ion Suruceanu este internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Mosneaga” din capitală.

Acesta s-ar află în stare gravă, potrivit unor postări ale colegilor de breaslă care au venit cu mesaje de susținere și îndemn la rugăciune pentru însănătoșirea cîntărețului, transmite protv.

„Să ne rugăm pentru sănătatea maestrului Ion Suruceanu. Doamne Dumnezeul nostru, slăvit să fii Tu Doamne, că doar Tu poți face minuni! Binecuvîntează și întărește-l pe artistul nostru îndrăgit de toată lumea”, au scris pe facebook interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș. Și scriitoarea Radmila Popovici a venit cu un mesaj.

„Cînd medicină devine neputincioasă, rămîne voia cerului și puterea gîndului omului, a oamenilor, a iubirii lor. Să ne unim, oameni buni, gîndurile cele mai senine și dragostea, să le înmulțim și să le îndreptăm spre artistul nostru, atît de iubit de public, de prieteni, de rude, spre Omul Ion Suruceanu, de care avem mare nevoie aici, printre noi, mulți-mulți ani”, a scris ea pe facebook.

Кesponsabili de la spital au spus că nu pot să ne ofere detalii despre starea maestrului.


„Rudele au solicitat să nu divulgam informații”, a menționat purtătorul de cuvînt al Spitalului Clinic Republican „Timofei Mosneaga” din capitală.

Ion Suruceanu are 74 de ani. El și-a început carieră muzicală în calitate de solist al formației Noroc. Ulterior, a activat în diferite colective, după care și-a început carieră solo.

Ion Suruceanu a primit titlul de Artist al Poporului și distincția Ordinul Republicii. A fost implicat și în viață politică, devenind deputat în Parlament în anul 1994.

0
0
0
8
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?