X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Interpreta Anișoara Puică: "De mică am știut că vreau să cînt"

10 mar. 16:00   Showbiz
2831 0

Interpretă Anișoara Puică, deși vorbește mereu deschis despre creație și succesele profesionale, a menționat la o emisiune TV că de la bun început cînd a făcut primii pași în scenă și-a zis că viața profesională o va arăta la toți, în schimb, cea personală va rămîne o enigmă.

De mică era pasionată de muzică și visa să urce pe scenele mari, iar la vîrsta de 12-13 ani, norocul i-a surîs.

„Începînd cu clasele a VI-VII-a am început a cînta, apoi a fost un concurs „Cîntați cu noi”, la care m-am ales cu premiul doi. Am fost aleasă la acea preselecție și am venit la Chișinău, am cîntat și de atunci am început cariera”, a menționat artista, notează Noi.md cu referire la tv8.

La acel concurs, interpreta a cîntat două melodii. Este vorba de "Trăiască soarele" și "Am venit pe acest pămînt". După ce a cîștiga marele premiu, a urmat o invitație la Moscova cu o orchestră simfonică. Acolo a cîntat melodia „Trăiască soarele” și era ghidată de compozitorul Mircea Oțel.

După succesul de la concurs, s-a întors acasă, a absolvit școala și deja urma decizia ce va face mai departe. "Deja știam că vreau să cînt. Mama m-a susținut din prima, tatăl din prima a zis că a fi cîntăreață nu e profesie, dar pînă la urmă a acceptat".


Mai multe informații despre artiștii din Republica Moldova puteți afla, accesînd site-ul moldovenii.md.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав