AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Feyzana își dorește să urce tot „Mai Sus”

24 ian. 09:12   Showbiz
1740

Tînăra interpretă Feyzana la doar 10 ani își dorește să urce tot ”Mai sus”.

Originară din Chișinău, Feyzana are un bagaj de experiențe și un amalgam de emoții pozitive, fiind laureată a concursurilor și festivalurilor muzicale naționale și internaționale.

Prenumele ei, apropo, este o combinație dintre “Feyza” și “Ana”, avînd origine turcă și latină, este un prenume unic, iar semnificația reliefează ideea de grație și prosperitate.

Dragostea pentru muzică o are de la 3 ani, iar pînă acum a lansat zeci de cover-uri, ce au adunat milioane de vizualizări pe Youtube, cît și cîteva piese proprii, iar acum, la început de 2022, lansează piesa „Mai Sus”, în colaborare cu interpretul și producătorul muzical din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală din Spania. Melodia are și un videoclip foarte colorat, plin de energie, regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmat in zona municipiului Constanța.

Povestea videoclipului “reprezintă o zi din viața unei tinere vedete. Feyzana este înconjurată de prietenii ei, oameni care fac parte din viața ei cotidiană – make up artiști, fotografi, dansatori, stiliști etc., lume care apare fugitiv pe parcursul videoclipului, pentru a arăta viața tinerei vedete atît din fața camerei, cît și cea din spatele ei”.


Din spusele tinerei artiste, imediat ce a auzit demo-ul piesei a simțit o legătură aparte față de melodie, or asta contează foarte mult, piesa să reprezinte artistul.

Pe rețelele de socializare Feyzana este foarte activă - are peste 20.000 de urmăritori pe Instagram, iar în timpul liber mai cochetează cu dansul, teatrul, pictura și modelingul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав