X 
Eurovision stiri: 498
Transnistria stiri: 1343

Diana Rotaru a dezvăluit că așteaptă nașterea unei fetițe

23 sep. 2023,, 13:45   Showbiz
3886 0

Interpreta Diana Rotaru a fost invitata emisiunii iSănatate unde a povestit despre sarcina sa, activitatea de acum și a dezvăluit și marele secret, cine se ascunde în burtica sa.

Diana a povestit că este în al treilea trimestru, pe ultima sută de metri. În ceea ce ține de schimbări, interpreta a spus: „Am lăsat puțin din tocuri, prefer ceva mai comod. Schimbări sînt spre bine, și le-am așteptat. Imediat după ziua mea de naștere am simțit că m-am schimbat. S-a schimbat și garderoba și am grijă să ascund burtica”, transmite ea.md.

Marele eveniment va avea loc în iarnă, luna decembrie. Diana a mai menționat că este destul de responsabilă și că ține cont de sfaturile medicilor, citește mult depsre sarcină. Iar cel mai mult preferă „ ora de frumusețe, dorm la prînz. Acum abia înțeleg ce înseamnă să te odihnești”.

De asemenea, Diana a povestit și depsre relația cu tatăl copilului „o noutate bună pentru ambii. Acesta este rodul iubirii noastre, prin aceasta ne-am unit sufletele și mai mult. Totul a fost spontan, dar a fost o dorință comună și asta contează cel mai mult”.

Femeia a mai menționat că are parte de o sarcină ușoară, este destul de activă și nu prea multe pofte, ceea ce a făcut ca să nu adauge multe kilograme.


„Am o poftă de plăcinte și dulciuri. Eu care niciodată nu am fost prietenă cu dulcele, torturile”.

Și vestea cea mare despre sexul copilului, deci Diana Rotaru va fi mamă de fetiță.

„Pentru noi nu conta genul copilului, bebelușul este însăși o binecuvîntare, un înger. Dar a fost destul de surprinzător”.

6
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?