Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Detalii mai puțin cunoscute din cariera lui Satoshi: "Am fost dansator la nunți"

12 sep. 2023,, 16:42   Showbiz
2326 0

Vlad Sabajuc, cunoscut după numele scenic Satoshi, a dezvăluit noi detalii despre povestea sa de viață, dar și cum și-a început cariera.

În cadrul podcastului Raport, Satoshi a povestit că în clasa I părinții au decis să-l înscrie la un cerc de dansuri la care a mers 12 ani, iar la un moment dat, din pasiunea sa pentru dansuri, a reușit să cîștige ceva bani.

„În clasa I toți părinții alegeau o activitate în afara școlii pentru copii. Astfel, părinții mei au decis să mă înscrie la un curs de dansuri pentru că era mai aproape și mai sigur. Am mers la aceste cursuri timp de 12 ani, de trei ori pe săptămînă. Mie mi-a plăcut să merg la aceste cursuri pentru că m-au ajutat să fiu dinamic și să-mi dezvolt fizicul”, a povestit Satoshi, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Vlad Sabajuc spune că datorită acelui cerc de dans, la doar 14 ani a mers la o nuntă și și-a cîștigat primii săi bani.

„Am început să merg să dansez la nunți prin clasa a 7-a. Atunci majoritatea ansamblurilor formau grupuri care mergeau și dansau la nunți, iar ansamblul la care mergeam nu era o excepție. Prima dată am dansat într-o ogradă la o nuntă simplă. Prin clasa a 9-a am început a merge la ceremonii mai serioase. Acesta era un job part-time, iar pentru o noapte eu primeam 500 de lei”, mai povestește artistul.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?