Eurovision stiri: 495
Transnistria stiri: 1340

Carolina Gorun: Dacă vrei să obții în această viață ceva, trebuie foarte mult să muncești (VIDEO)

30 iun. 2019,, 10:00   Showbiz
7369 0

S-a născut în satul Pîrlița, raionul Ungheni, acolo a urcat pentru prima dată pe scenă și tot acolo s-a format ca personalitate, iar peste ani a intrat în forță în lumea showbizului din Moldova și a cucerit publicul printr-o voce rafinată și stil.

Vorbim despre interpreta Carolina Gorun, care își surprinde fanii cu melodii de calitate și producții video care ajung la inimile celor de acasă.

Artista recunoaște că atunci cînd era mică se visa medic, iar asta pentru că mereu a vrut să ajute oamenii. Soarta însă îi pregătise cu totul altceva. Îi era sortit să cînte pe scenă și să-și cucerească publicul cu ajutorul unui timbru unic.

”Peste ani nu am mers la universitatea de medicină, dar am ales să fac muzică. Pentru prima dată am urcat pe o scenă la vîrsta de 7 ani, cînd am participat la concursul ”De la 5 la 10”. Acest concurs m-a motivat să merg mai departe cu insistență”, a spus Carolina.

De-a lungul anilor, a participat la foarte multe concursuri, însă recunoaște că o foarte bună pistă de lansare pentru orice artist este și rămîne concursul ”Eurovision”. A participat mai mulți ani la rînd la selecția națională a concursului și a ajuns de mai multe ori în finală. Anul trecut, Carolina Gorun și-a încercat norocul și la preselecția din România unde a ajuns în semifinală cu piesa ”Reach out for the stars”.


”Piesa a fost scrisă de echipa mea din Germania. Composition și Text: Peter Jordan, Jannis Kaffka, Lenne Kaffka, Andre Bollweg. A fost o experiență foarte frumoasă. Un alt concurs important din viața mea a fost și ”Slavyanskaya zvezda” unde am luat premiul trei”, a spus Carolina.

În 2015, artista a obținut premiul trei la Festivalul-Concurs Internațional „Stauferkrone” Deutschland, cu piesa „Dein Name in meinem Herzen”. Cariera ei a început a se înfiripa odată ce a pășit în studioul regretatului compozitor Mircea Guțu.

„Este cel care mi-a scris mai multe piese și care mi-a fost și profesor, și prieten”, spune artista.

Carolina își dorea să ajungă pe piața muzicală din Germania și pentru aceasta a înregistrat două piese în acea țară. Datorită faptului că a obținut locul al treilea, a obținut posibilitatea de a înregistra un cîntec în unul din cele mai bune studiouri din Munchen.

Tot în Germania, interpreta a participat la concursul "Das Super Talent". Acolo a cîntat piesa "I will always love you" din repertoriul interpretei Whitney Huston. Acolo a fost remarcată de un producător din Germania, cu care colaborează pînă în prezent și alături de care în curînd va lansa o piesă pentru publicul german, care se va bucura și de un videoclip.

”În Germania vom lansa o piesă, dar și un videoclip care va fi produs de o echipă de la noi. În viitor ne propunem să lansăm și alte piese care vor intra într-un album”, a mărturisit Carolina.

Deși își croiește un drum în muzică în Germania, nu uită și de cei de acasă. Recent, a lansat melodia ”Doar tu iubești”, iar în toamnă urmează să lanseze o melodie realizată în duet cu Gicu Cimbir, care speră că se va bucura de succes.

”Mi-am dorit de foarte mult timp să realizez un duet cu Gicu și iată că dacă va merge totul bine, atunci în toamnă vom lansa o melodie împreună. Tot atunci, o să mă vedeți și într-o altă postură și anumea cea de cîntăreață populară. Cu cine am colaborat o să aflați atunci”, a spus artista.

Carolina recunoaște că are încă foarte mult de muncit, ceea ce și face zi de zi, însă cu toate acestea este mulțumită de ce a reușit să realizeze pînă în prezent. Visează să urce pe marele scene ale lumii și chiar să cînte alături de idolul ei, Celine Dion.

Carolina Gorun este artista care cucerește printr-un timbru vocal catifelat și unic în felul său. Anul acesta a mers în fața altarului alături de bărbatul vieții sale și este mai fericită ca niciodată, iar pentru viitor își dorește să ajungă la inimile cît mai multor oameni atît de acasă, cît și de peste hotare.

Dacă vrei să fii protagonistul campaniei noastre și să scoți din anonimat lucrurile frumoase sau istoria ta de succes te îndemnăm să ne trimiți un mesaj la info@noi.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?