X 
Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Oamenii de știință japonezi: Efectul antrenamentelor este vizibil pe față

17 feb. 2023,, 01:30   Sănătate
3887 0

Pentru a arăta mai tînăr, trebuie să sporiți masa musculară. Acest lucru a fost relatat de Satoshi Fujita, profesor al Facultății de Sănătate Sportivă de la Universitatea Ritsumeikan (Japonia), informează life.ru.

Activitățile sportive, așa cum a explicat profesorul, au un efect benefic asupra elasticității și structurii pielii umane. Antrenamentul mușchilor contribuie la îngroșarea pielii, ceea ce ajută la reducerea numărului de riduri, denivelărilor și petelor pigmentare. De asemenea, acesta reduce nivelul de stres și îmbunătățește starea de spirit și concentrația.

Pentru o siluetă frumoasă și o postură corectă, este nevoie de mușchi. Cei care își doresc să slăbească trebuie să atragă atenția la creșterea masei musculare și reducerea țesutului adipos. Potrivit Satoshi Fujita, exercițiile ard grăsimea.

În plus, formarea masei musculare necesită proteine suplimentare, de exemplu, din pește sau carne, precum și produse lactate și aditivi speciali sub formă de pulberi, batoane și zer. Și ele ar trebui administrate după exercițiile fizice.

Digerarea cărnii, peștelui sau ouălor necesită ceva timp, dar aminoacizii și proteinele sînt absorbite rapid și acesta este avantajul lor. De asemenea, au funcția de a activa sinteza musculară, astfel încît să le puteți folosi dacă nu aveți timp să vă gîndiți la meniu și să pregătiți bucate.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав