Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Locuitorii din raioanele Dondușeni, Căușeni și Nisporeni vor beneficia de consultații medicale gratuite

15 mai. 06:00   Sănătate
2132 0

În această săptămînă, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite locuitorilor din raioanele Dondușeni, Căușeni și Nisporeni.

Consultațiile vor fi acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), informează moldpres.md

Potrivit CNAM, în săptămîna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Dondușeni. Pe 14 mai – în Codrenii Noi, unde vor fi deservite persoanele din satele Țaul, Codrenii Noi, Briceva, Caraiman; pe 15 mai – în Crișcăuți vor fi deservite persoanele din Crișcăuți, Horodiște, Teleșeuca; pe 16 mai – în Elizavetovca vor fi deserviți locuitorii din Elizavetovca, Braicău, Briceni, și pe 17 mai – în Rediul Mare, pentru persoanele din Rediul Mare și Pivniceni.

Tot în această săptămînă vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Căușeni și Nisporeni. În perioada 14 – 17 mai – în Taraclia, Căușeni; în zilele de 14 și 15 mai – în Marinici, Nisporeni și în zilele de 16 și 17 mai – Șișcani, Nisporeni.

Săptămîna trecută au efectuat examene profilactice gratuite circa 400 de persoane, dintre care peste 120 – screening pulmonar și circa 270 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?