X 
Cutremure stiri: 505

Vlad Batrîncea: „Legitimarea procesului electoral este pus sub semnul întrebării”

16 oct. 18:15   Politică
7 ore in urma 2377 1

Autoritățile Moldovei au refuzat să se conformeze hotărîrii judecătorești care obligă CEC să deschidă 5 secții de votare în Federația Rusă pentru alegerile din 20 octombrie, iar această decizie a guvernării pune sub semnul întrebării legitimarea procesului electoral.

O astfel de opinie a exprimat vicepreședintele Parlamentului, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor din Moldova, Vlad Batrîncea, în emisia unui post privat de televiziune.

El a menționat că Partidul Socialiștilor din Moldova a contestat în instanță decizia autorităților de a deschide doar două secții de votare în Federația Rusă.

„Curtea a acceptat argumentele noastre și a dispus CEC să deschidă cinci secții de votare. Însă guvernul PAS a refuzat să respecte decizia instanței. Această decizie a guvernului pune sub semnul întrebării legitimarea procesului electoral”, a declarat Vlad Batrîncea.

Potrivit lui, acum 4 ani reprezentanții PAS au promis democrație, dar în realitate nu fac decît să o încalce.


„Îndemnăm cetățenii să-și expună părerea cu privire la evenimentele actuale și să-și exprime nemulțumirea la alegerile din 20 octombrie”, a declarat vicepreședintele Parlamentului, membru al Comitetului Executiv al PSRM.

24
1
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав