X 
Cutremure stiri: 508

Veronica, sora lui Renato Usatîi: Dacă pur și simplu aș trece pe o listă toate faptele pe care le-a făcut, l-aș vota, este om al faptelor ©

7 oct. 17:14   Politică
4 ore in urma 2137 0

Un moment emoționant a avut loc duminică seara în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr” cu moderatorul Gheorghe Gonța. Oaspete special al programului a fost Veronica Schmidt, sora lui Renato Usatîi. Ea a destăinuit momente pe care niciodată nu le-a împărtășit publicului, inclusiv istorii din copilărie, care îl definesc pe Renato ca o persoană empatică, cu valori și cu un sentiment autentic de patriotism.

„Îmi amintesc când a fost ales să ducă drapelul țării la ultimul sunet din școală. La careu, am simțit că își pierde cunoștința. Mama l-a certat apoi, îngrijorată că nu și-a dat seama ce i se întâmpla. „Da, am simțit, dar trebuia să țin drapelul,” a spus el. Până acum ține la valorile sale cu tot dinadinsul. Patriotismul este ceea ce face el. S-a retras dintr-un business de succes, pe care oricine l-ar fi ales în locul lui. Dar a decis să se dedice oamenilor. Cu un entuziasm rar, el a ales să fie aici, să spună „vreau să fiu aici pentru poporul meu!”, a relevat Veronica Schmidt, sora lui Renato Usatîi.

Ea a mai spus că, pe lângă curaj, bunătatea fratelui său a impresionat-o mereu:

„Îi place de mic copil să pescuiască. Și mereu împărțea toți peștii pe care îi prindea oamenilor pe care îi întâlnea în cale la bunica în sat sau în orășelul nostru”.

Veronica este sigură că ceea ce a devenit astăzi Renato Usatîi este rezultatul pregătirii lungi pe care a avut-o până în prezent.

„De când era copil, Renato s-a pregătit pentru ceea ce face acum. Eu citeam și studiam din obligație, în timp ce el se dedica lecturii din pasiune. A citit toate cărțile din biblioteca noastră de familie”, a mai spus Veronica.

Întrebată de moderator, dacă l-ar vota pe ratele său la funcția de președinte, ea a răspuns: „Într-o practică de psihologie, am învățat să fac trei liste despre o persoană apropiată: cele mai frumoase cuvinte despre ea, deficiențele sale și faptele sale. Dacă aș înșira toate faptele pe care le face Renato, l-aș alege, pentru că el este un om al faptelor”.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Nostru" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

4
1
0
0
6

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав