X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Usatîi spune că Sandu i-a copiat sloganul. Ce spune PAS

23 aug. 18:26   Politică
6 ore in urma 1593 0

Liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, acuză echipa Maiei Sandu de plagiat.

Într-o înregistrate video, Usatîi a prezentat pe puncte elementele pe care candidatul electoral Maia Sandu le-a furat de la ”Partidul Nostru”. Primul element se referă la culoare, transmite ru1.md.

”Ce a făcut PAS? Mă uit că erau galbeni, dar acum sînt albaștri, au lăsat un pic de galben numai la numele Maiei Sandu, dar în rest, albastru, ca la ”Partidul Nostru”, a explicat Usatîi.

Al doilea element furat este chiar sloganul de campanie – ”Pentru Moldova!”, pe care Maia Sandu l-a folosit în ziua în care a declarat oficial că va candida, fiind susținută de PAS.

”Problemele abia încep, ”Pentru Moldova”? Uite la ei, Maia strigă ”Pentru Moldova!”, Recean strigă ”Pentru Moldova!”, Igor Grosu este ”Pentru Moldova!”. Uitați-vă, bannerele stau de trei luni în toată ţara, ”Renato Usatîi – Pentru Moldova”, toată ţara a văzut”, a explicat Renato Usatîi, prezentînd și foto cu bannerele instalate prin țară, pe care apare imaginea liderului ”Partidului Nostru” și sloganul ”Pentru Moldova!”.


În luna mai a acestui an, preşedintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a propus ca toate formațiunile politice din țară să semneze un ”Pact Pentru Moldova!”, care nu va diviza țara și cetățenii pe criterii geopolitice, dar care îi va uni pe toți într-o idee națională.

Aurica Jardan, reprezentanta PAS, a transmis într-un răspuns pentru NewsMaker că: „Moldova nu aparține cuiva, este casa noastră a tuturor. Noi vrem ca toți să fie pentru Moldova. Cu cît mai mulți vom fi cu adevărat pentru Moldova – nu doar în vorbe, dar și în fapte – cu atît mai repede Moldova se va dezvolta”.

5
6
1
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав