X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4132

Usatîi: Prin declarația despre interzicerea Mitropoliei Moldovei, deputatul PAS, Vasile Șoimaru, a scuipat în sufletul majorității creștinilor

3 sep. 08:00   Politică
12 ore in urma 3839 0

Deputatul PAS, Vasile Șoimaru, a scuipat în sufletul majorității creștinilor din Republica Moldova, atunci cînd a cerut interzicerea Mitropoliei Moldovei.

Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”.

Totodată, liderul PN spune că Maia Sandu și PAS s-au dezis de declarațiile deputatului Vasile Șoimaru, pentru că sînt în căutare de voturi pentru viitoarele alegeri, transmite unimedia.info

„În loc să acționeze pentru a uni societatea, cei aflați la conducere o dezbină tot mai mult. Ei susțin că Mitropolia Moldovei ar trebui interzisă, lăsînd doar Mitropolia Basarabiei. Maia Sandu și conducerea PAS trebuie să-și clarifice motivele pentru care au inclus în Parlament astfel de persoane, cum ar fi Șoimaru și alții. Dacă va continua așa, mîine-poimîine s-ar putea să interzică bisericile și să le transforme în cluburi pentru homosexuali. De asemenea, Maia Sandu și cei din PAS au rămas tăcuți în fața acelei scene revoltătoare de la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris”, a declarat Usatîi.

Amintim că deputatul PAS, Vasile Șoimaru, a declarat recent că Mitropolia Moldovei va fi închisă după modelul celei din Ucraina, iar acest lucru se va întîmpla chiar în această toamnă.

26
3
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав