X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 139
Transnistria stiri: 1455

Stoianoglo: „Nu am nimic personal cu doamna Sandu”

22 iul. 08:15   Politică
10 ore in urma 3882 0

Fostul procuror general și candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a negat acuzațiile unor persoane precum că ar reveni în politică pentru a se răzbuna, inclusiv pe Maia Sandu, care l-a demis din funcție.

El a făcut această declarație în cadrul emisiunii „По фактам” cu Iulia Fedorova, relatează Noi.md

„Zilele trecute am auzit o versiune: chipurile, Stoianoglo revine în politică pentru a se răzbuna. Eu nu m-am răzbunat niciodată pe nimeni. A te răzbuna înseamnă a pierde energie, putere. Eu am o altă sarcină, o altă misiune: să schimb situația în țară. Știu cum să o fac. Știu cum să unesc oamenii. Știu ce trebuie să fac în această țară”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

El a spus că nu are nimic personal cu Maia Sandu.

„Ea deține funcția de președinte. Am un mare respect pentru această instituție a puterii. Dar ce s-a schimbat în bine în acești patru ani? Ce promisiuni electorale au fost îndeplinite? Aceste întrebări ar trebui să și le pună alegătorii atunci cînd oamenii nu-și îndeplinesc promisiunile electorale, cînd distrug totul, aduc țara în haos și, în același timp, continuă să susțină că există niște schimbări, niște reforme în țara noastră”, a subliniat fostul procuror general, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Potrivit lui, este dificil să vorbim despre reforme de succes realizate în țară, deoarece nu au existat deloc.

„Ce reforme? Despre ce vorbim noi? Spuneți-mi, unde, în ce domeniu a existat vreo reformă? Acum 3-4 ani, datoria internă era de 5,5 miliarde de lei. Astăzi deja depășește 10 miliarde de lei. Acum trei ani, pentru menținerea datoriei interne de stat se cheltuiau 1,5 miliarde de lei. Astăzi este de aproape 6 miliarde de lei. Unde sînt banii pentru dezvoltare, pentru susținerea socială a populației, pentru implementarea proiectelor sociale de care oamenii au nevoie? Sînt eșecuri peste tot”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

57
1
2
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав