X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Stoianoglo: „Actuala guvernare nu este interesată de investigarea ”furtului secolului”

21 iul. 12:20   Politică
4 ore in urma 1553 1

Actuala guvernare nu este interesată să investigheze „furtul secolului”, furtul miliardelor de dolari din sistemul bancar, deoarece există multe date despre implicarea fie a asociaților actualei conduceri a țării, fie a celor care au cele mai apropiate interese.

Această opinie a fost exprimată de fostul procuror general, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandru Stoianoglo, în cadrul emisiunii „По фактам” cu Iulia Fedorova, relatează Noi.md

„Autoritățile actuale nu sînt interesate să investigheze „furtul secolului”. Acest caz vizează o serie întreagă de persoane care anterior nu se aflau în cîmpul de vizibilitate al organelor de drept. Iar cînd a început investigația, au început să apară multe fapte despre implicarea fie a asociaților actualei conduceri a țării, fie a celor cu interese apropiate”, a spus el.

Fostul procuror general Alexandr Stoianoglo a subliniat, de asemenea, că îndepărtarea sa din funcție se datorează unui dublu factor.

„Primul: Procuratura, sub conducerea mea, nu a putut fi subordonată politic. Al doilea: anume investigarea “furtului miliardului” i-a deranjat pe cei care astăzi se află la guvernare și întreg anturajul lor”, a spus el.

31
0
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав