X 
Cutremure stiri: 504

Stoianoglo: „Trebuie să îmbunătățim situația demografică și să revizuim prioritățile investițiilor”

12 oct. 06:00   Politică
7 ore in urma 2114 0

Toate acțiunile conducerii țării trebuie orientate spre schimbarea situației demografice în țară, stoparea exodului și creșterea numărului populației în Republica Moldova.

O astfel de opinie a exprimat fostul procuror general, candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, relatează Noi.md

El a menționat că fără oameni, dezvoltarea statului e imposibilă, iar statul trebuie să ofere prioritate acelor investiții care servesc direct intereselor cetățenilor.

După cum a subliniat Alexandr Stoianoglo, unele proiecte necesită timp pentru implementare, altele pot fi realizate rapid.

Potrivit lui, totul depinde de voința politică și de colaborarea dintre instituțiile statului. Atunci cînd există voință, se găsesc bani pentru rezolvarea problemelor.

”În discuțiile cu oamenii din teritoriu, am aflat situații revoltătoare. De exemplu, în raionul Sîngerei au fost închise 5 școli pentru că nu s-au găsit 5 milioane de lei, în timp ce pentru festivitățile de Ziua Independenței în Chișinău s-au cheltuit peste 10 milioane de lei. Trebuie să revizuim prioritățile și să investim în domeniile care contează pentru societate”, a declarat fostul procuror general, candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova.

26
1
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав