X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4153

Stoianoglo a numit principalul său adversar la alegerile prezidențiale

11 sep. 05:30   Politică
18 ore in urma 5900 0

Fostul procuror general și candidat la președinția Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a numit frica de schimbare și toți adepții ei drept principalul său adversar în viitoarele alegeri prezidențiale.

Întrebat despre principalul său adversar, Alexandr Stoianoglo a declarat că luptă cu trecutul, care încă încearcă să dicteze regulile. Cu mentalitatea depășită, care se lasă manipulată. Cu schemele vechi, construite pe frică.

”Dar cel mai important, lupt cu apatia oamenilor, cu neîncrederea lor că în această țară poate fi ceva schimbat”, a menționat Alexandr Stoianoglo.

Fostul procuror general, candidatul la președinția Republicii Moldova a subliniat că oponenții săi sînt cei care preferă să tacă atunci cînd ar trebui să vorbească. Cei care nu sînt pregătiți să răspundă pentru cuvintele și deciziile lor în fața cetățenilor.

”Cei ce mai ieri purtau tricouri ”Unde-i miliardul?”, iar ajunși la guvernare - au uitat de el. Cei care și-au subordonat justiția sub pretextul vetting-ului reformat. Cei care evită dezbaterile, pentru că vorbele lor sînt goale. Cred cu tărie că cel ce aspiră să conducă o țară trebuie să fie gata să-și privească în ochi propriul popor. De aceea, principalul meu adversar este frica de schimbare și toți adepții ei”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

107
3
3
2
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав