X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4155

Ștefan Gligor: ”Licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport s-a transformat într-o parodie”

11 sep. 12:45   Politică
2334 0

Licitația privind spațiile comerciale de la aeroport s-a transformat într-o parodie, o chestiune nocivă, care devine suicidală pentru actuala guvernare.

Opinia aparține liderului Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, și a fost expusă în cadrul emisiunii Rezoomat de la RLive. Potrivit lui, să dai în chirie niște spații și să le administrezi nu necesită mare știință, însă la mijloc ar fi vorba despre interese ascunse, transmite telegraph.md.

„Este un subiect toxic, care generează dezbateri despre eventuale scheme de corupție, alimentează reputația și discuțiile în jurul lui Andrei Spînu ca ministru al Infrastructurii. Este o chestie nocivă, care devine suicidală pentru actuala guvernare. Această licitație trebuie anulată. Nu e mare știință să dai în chirie niște spații și să le administrezi. Tot mai mult ne face să bănuim de această încăpățînare de a da aceste spații în chirie că există un interes ascuns și că cele mai interesante active din componența întreprinderii respective se doresc a fi detașate și date cuiva pe mîna a treia, în loc statul să beneficieze de aceste venituri. În această situație, această licitație trebuia demult să fie anulată și să implementeze o reorganizare a modului în care este organizat aeroportul”, a declarat Ștefan Gligor, în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea TV.

Amintim că, pe 9 septembrie, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitația privind darea în locațiune a spațiilor comerciale de la aeroport, însă aceasta a fost amânată din nou, până la sfârșitul lunii septembrie. Și de această dată, la concurs s-a înscris doar compania franceză Lagardere, pe care guvernarea PAS pare să o favorizeze de la bun început.

Epopeea de la Aeroportul Internațional Chișinău durează de aproape un an de zile, iar licitația cu bucluc a fost amânată de cel puțin cinci ori până acum.


8
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав