X 
Arşiţa stiri: 223
Jocurile Olimpice stiri: 292
Transnistria stiri: 1419

Renato Usatîi: Voi fi dictator pentru cei care au furat și și-au bătut joc de țara noastră!

14 aug. 11:26   Politică
13 ore in urma 2494 0

Renato Usatîi declară că el nu va fi dictator pentru pensionari, tineri, sportivi, oameni de afaceri și toți cetățenii simpli, dar va fi dictator pentru cei, care „și-au șters picioarele de această țară”.

În cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”, Usatîi a precizat că el vorbește „despre dictatura poporului, dar nu despre dictatura autoritară”, transmite Noi.md cu referire la telegraph.md.

„Nu vreau să intru în istorie așa cum s-a întîmplat cu dictatorii unor state, care au avut un final foarte tragic. La noi finalul tragic va fi pentru toți cei care timp de 30 de ani s-au bătut joc de Moldova, care o fură pînă în ziua de azi, care stau în conducerea țării doar pentru CV-uri, iar unii chiar își șterg picioarele de țara noastră. Final tragic va fi pentru cei care au distrus sportul, dar bat din palme mai tare ca sportivii și fanii lor. Repet: pentru aceștia eu NU voi fi președinte. Pentru ei voi fi cel mai dur dictator. Și îmi asum asta. Dar NU voi fi dictator și voi fi președinte pentru pensionari, tineri, sportivi, oameni de afaceri și toți cetățenii simpli”, a precizat președintele Partidului Nostru.

Dictatura ordinii în interesul statului și dictatura responsabilității față de cetățeni sînt doi piloni de bază asupra cărora va insista președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi. Politicianul pledează pentru trecerea la republică prezidențială, în care un singur om este responsabil de tot. Ultimul sondaj de opinie publică, realizat de IMAS, arată că cei mai mulți cetățeni din țară sînt pentru republica prezidențială.

8
7
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав