X 
Cutremure stiri: 502

Renato Usatîi: Toate pensiile trebuie să fie cel puțin la nivelul salariului minim pe țară ©

2 oct. 08:48   Politică
6 ore in urma 2012 0

În Constituția Republicii Moldova trebuie să fie stipulat clar că indexarea pensiilor se face cel puțin la nivelul inflației.

Despre aceasta candidatul ”Partidului Nostru” la funcția de președinte al țării, Renato Usatîi, a discutat cu cetățenii din Soroca.

„Toate pensiile trebuie să fie cel puțin la nivelul salariului minim pe economie, care în acest an este de 5 mii de lei!”, a precizat Renato Usatîi.

Președintele Partidului Nostru a mai spus că își asumă acest angajament, care este absolut realizabil.

„Oamenii care au contribuit la dezvoltarea țării noastre, și-au dedicat sănătatea pentru noi, merită o viață decentă. Ei merită respectul nostru și siguranța că nu vor duce grija zilei de mâine”, a declarat Usatîi.

Totodată, cu ocazia Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate, candidatul la funcția de șef al statului a transmis sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la construirea țării noastre și se află acum la o vârstă respectabilă.

„Trebuie să ne asigurăm că vom avea grijă de bunăstarea și demnitatea persoanelor în etate”, a spus Renato Usatîi.

În Republica Moldova locuiesc peste 600 de mii de persoane în vârstă de 60 de ani şi peste, ceea ce constituie 25,2% din totalul populației cu reședință obișnuită.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Nostru" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

9
2
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав