X 
Cutremure stiri: 503

Renato Usatîi se întreabă de ce tace opoziția parlamentară în legătură cu inițiativa de modificare a Constituției pentru protejarea pămîntului moldovenesc?! ©

5 oct. 14:20   Politică
4 ore in urma 1896 0

Locuitorii raionului Strășeni nu vor ca pămîntul moldovenesc să fie vîndut cetățenilor străini.

Despre aceasta oamenii i-au spus candidatului ”Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, în cadrul unei întîlniri electorale.

”De ce tace pînă acum opoziția parlamentară în raport cu inițiativa mea de modificare a Constituției privind protejarea pămîntului moldovenesc?! Despre aceasta am fost întrebat astăzi de oamenii din Strășeni, care sînt împotriva vînzării terenurilor străinilor”, a anunțat Renato Usatîi.

Candidatul a funcția de șef al statului le-a spus cetățenilor că așteaptă răspunsul Maiei Sandu la proiectul de modificare a Constituției pentru a garanta că doar cetățenii Republicii Moldova pot fi proprietari ai terenurilor în țara noastră.

”Dar îmi pare stranie tăcerea opoziției din Parlament. Sper că săptămîna viitoare deputații care se declară de opoziție să semneze proiectul pregătit de mine și să-l înregistreze oficial. Acesta este un test de sinceritate nu doar pentru Maia Sandu, dar și pentru opoziția parlamentară”, a mai declarat Usatîi.

În această săptămînă Renato Usatîi i-a transmis Maiei Sandu și Parlamentului un proiect de inițiativă privind modificarea Constituției pentru a garanta că doar cetățenii Republicii Moldova pot fi proprietari ai terenurilor în țara noastră.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Nostru" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

1
1
2
0
8

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав