Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Renato Usatîi: Moldova poate fi salvată doar prin dictatura ordinii și responsabilității

12 iul. 12:21   Politică
9740 1

Dictatura ordinii în interesul statului și dictatura responsabilității față de cetățeni sunt doi piloni de bază asupra cărora va insista președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi și care reprezintă singura salvare pentru Republica Moldova.

Renato Usatîi a vorbit despre aceasta în cadrul emisiunii ”Interviu” cu Andrei Andrievschi.

„Dictatura ordinii în interesul statului – ca să nu avem în țară șeful numărul unu, ci un lider adevărat care să fie preocupat de problemele cetățenilor și să le rezolve. Și dictatura responsabilității în fața cetățenilor – ca fiecare funcționar să răspundă în fața oamenilor. Voi face totul ca orice cetățean din țara noastră să fie auzit. Și ca toată lumea - de la lăcătuș și până la judecători, miniștri și toți ceilalți conducători - să poarte responsabilitate în fața oamenilor! La noi azi nimeni de nimic nu răspunde. Nu văd o altă cale pentru țara noastră”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că recent, Renato Usatîi a anunțat că primele lucruri pe care le va face în calitate de președinte al țării este dizolvarea Parlamentului, organizarea alegerilor legislative anticipate și reintegrarea Republicii Moldova.

7
2
0
1
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?