X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Gavrilița a vorbit despre relația pe care o are cu Maia Sandu

17 ian. 2023,, 08:45   Politică
4433 0

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a vorbit, aseară, în cadrul unei emisiuni de la TV8, despre relația sa cu președintele țării, Maia Sandu. Gavrilița a spus că relația sa cu președinta este „una foarte solidă” și că ambele demnitare au viziuni comune în ceea ce privește dezvoltarea Republicii Moldova.

„Este o relație foarte solidă și încă o dată vreau să spun că atunci când valorile și viziunile sunt aceleași, atunci se poate conlucra bine împreună”, a declarat Natalia Gavrilița.

Totodată, premierul a vorbit și despre zvonurile că actualul Guvern ar urma să cadă în viitorul apropiat. Natalia Gavrilița a negat că i s-ar fi propus să plece din funcția de premier și să preia portofoliul de guvernator al BNM. Ea a spus că de facto această funcție ar fi fost discutată cu mult înainte de a fi desemnată ca și premier, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md

„În privința mea și a funcției de guvernator al Băncii Naționale au fost discuții înainte ca eu să fiu propusă la funcția de prim-ministru, pentru că am fost ministru al Finanțelor și am o anumită experiență. Dar nu vreau să las loc pentru speculații. Da, au fost asemenea bârfe și înainte de numirea mea în funcție, dar trebuie să analizăm lucrurile în mod înțelept. Și iarăși spun că avem o echipă și contează munca de echipă”, a mai spus Gavrilița.

3
2
0
0
32

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав