X 
Arşiţa stiri: 224
Jocurile Olimpice stiri: 293
Transnistria stiri: 1420

Ambasada Moldovei în Japonia: "Atenție! Se apropie un taifun"

15 aug. 11:45   Politică
5 ore in urma 1584 0

Ambasada Republicii Moldova în Japonia a venit cu un mesaj în rețelele sociale în contextul în care Guvernul metropolitan din Tokyo a emis o atenționare pentru toți locuitorii capitalei privind taifunul Ampil, notează Noi.md.

Taifunul ar putea ajunge în regiunea Kanto în noaptea dintre 15 și 16 august, aducînd vînturi puternice, ploi torențiale, valuri înalte și potențiale alunecări de teren.

"Recomandăm tuturor concetățenilor din Tokyo și împrejurimi să rămînă vigilenți și să ia toate măsurile necesare pentru siguranța proprie și a familiilor, inclusiv verificarea rutelor de evacuare și a locațiilor de adăpost, în caz de necesitate.

De asemenea, se anunță și posibilitatea unor suspendări sau modificări ale programului de circulație a transportului public. Vă sugerăm să evitați deplasările neesențiale pe perioada prezenței taifunului!

Recomandăm verificarea periodică a actualizărilor meteo emise de autoritățile locale. În cazuri de maximă urgență, cetățenii Republicii Moldova din Japonia au la dispoziție numărul de telefon +81 80 8850 7372", se arată în mesajul Ambasadei.


1
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав