X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 156
Transnistria stiri: 1458

Poliţia: Vicepreşedintele organizaţiei teritoriale a unui partid, prins beat la volan. Presa dezvăluie cine-i el

10 iul. 08:00   Politică
3255 0

Vicepreşedintele organizației teritoriale a unui partid politic a fost prins beat la volan. Cazul a avut loc pe 9 iulie, la Șoldănești, anunță Poliție.

Cetățeanul conducea un vehicul cînd a fost oprit de către forțele de ordine. Testul alcoolscopic a confirmat că acesta a consumat alcool.

„Bărbatul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul aparatului Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,49 mg/l. Unitatea de transport a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar bărbatul este cercetat penal”, transmit oamenii legii.

Activistul al fi Oleg Babcinețchi din partidul „Renaștere”, conform PulsMedia. Jurnaliștii scriu că un echipaj de patrulare l-a stopat, iar vehiculul a fost ridicat și dus la parcarea specială.

Precizăm că nu este primul caz de cest gen, care vizează activiștii partidelor aliate cu Șor. Luni, presa a scris despre faptul că Vasile Bolea a fost oprit de Poliție și nu avea actele pentru automobil în regulă.


Săptămîna trecut a fost ridicată mașina Evgheniei Guțul, deoarece șoferul guvernatoarei Găgăuziei avea suspendat permisul românesc, după ce a încălcat limita de viteză.

3
2
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав