X 
Cutremure stiri: 508

Stop cadru. Popșoi: „Judecătorii și procurorii corupți să plece, în locul lor să vină alții mult mai puțin corupți"

30 dec. 2021,, 07:50   Politică
3200 19

Obiectivele guvernării pentru anul care vine se rezumă la crearea locurilor de muncă, creșterea veniturilor pentru cetățeni, dar pentru asta trebuie dusă la bun sfîrșit reforma justiției, afirmă vicepreședintele Parlamentului, transmite NOI.md cu referire la Unimedia.

Astfel, Mihai Popșoi a declarat că „Judecătorii și procurorii corupți să plece, în locul lor să vină alții mult mai puțin corupți, ideal - să nu fie corupți deloc”.

„Obiectivele majore sînt cele stipulate în programul de activitate a Guvernului și se rezumă la crearea locurilor de muncă, crearea condițiilor pentru a crește veniturile cetățenilor, dar pentru acest lucru este fundamental se implementăm și să ducem la bun sfîrșit reforma justiției, care este temelia agendei noastre politice, de rînd cu integrarea europeană.

În anul care vine urmează să implementăm această reformă în practică așa încît cetățenii să poată vedea pe bune în justiție lucrurile avînd o altă față. Judecătorii și procurorii corupți să plece, în locul lor să vină alții mult mai puțin corupți, ideal - să nu fie corupți deloc”, a spus acesta.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав