X 
Cutremure stiri: 508

Nicolae Pascaru: ”Nu fac parte din nici un partid politic”

10 oct. 16:30   Politică
6 ore in urma 1448 0

Politologul Nicolae Pascaru dezminte zvonurile promovate de unii jurnaliști și bloggeri precum că s-ar fi afiliat unei formațiuni politice.

”Sîntem în Campania electorală pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc la 20 octombrie 2024.

Astăzi am primit noutăți privind părtinirea mea politică. Sunt aberante expunerile unor blogheri privind apartenența mea la un partid politic. Înțeleg că sînt multe provocări care unii jurnaliști le joacă în interesele sale personale. Însă acestea nu trebuie să lezeze imaginea și reputația invitaților săi la emisiunile de dezbatere politică.

Dezmint acest lucru. Nu fac parte din nici un partid politic. Mă poziționez ca un analist și comentator politic și promovez o politică neutră și echidistantă față de toți candidații la alegerile prezidențiale. Sunt în deplină răspundere, avînd master în științe politice și politologie la Academia de Administrare Publică de pe lîngă Președintele Republicii Moldova.

Îndemn jurnaliștii și blogherii să dea dovadă de profesionalism și să respecte deontologia jurnalistică și în continuare.


Prieteni, cunoașteți că am fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a X-a și că desfășor o activitate civică, fapt care mi-a oferit un background puternic împreună cu echipa parlamentară din acea perioadă, pentru care sînt recunoscător echipei socialiste și domnului Igor Dodon, ex-președinte al Republicii Moldova.

În continuare sînt pentru o bună conlucrare cu toți politicienii și jurnaliștii din țară și din străinătate”, a scris Pascaru într-o postare pe pagina sa de facebook.

13
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав