X 
Cutremure stiri: 508

Natalia Morari și-a exprimat îngrijorările cu privire la corectitudinea procesului electoral ©

10 oct. 16:37   Politică
4 ore in urma 2418 0

În cadrul unui briefing de presă susținut astăzi, candidata independentă la alegerile prezidențiale din 2024, Natalia Morari, și-a exprimat îngrijorările cu privire la corectitudinea procesului electoral. Candidata la funcția de președinte a subliniat că observă utilizare abuzivă structurilor statului pentru influența alegerile și a exercita presiuni asupra susținătorilor opoziției.

„Instituțiile statului sunt folosite în campania electorală a președintei în funcție, iar oameni care sprijină alte candidaturi sunt supuși unor acțiuni care pot fi percepute drept intimidante,” a afirmat Morari.

Aceasta a adăugat că cei care cooperează cu echipa sa ar fi contactați de autorități și tratați într-un mod care ar putea descuraja implicarea lor.

Natalia Morari a subliniat, de asemenea, rolul unor instituții media în susținerea indirectă a actualei guvernări, acuzându-le că nu își îndeplinesc în mod corespunzător misiunea de informare obiectivă a publicului.

*Publicitate electorala / Natalia Morari, candidat independent, la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Achitat conform contractului nr.1.03 din 02.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

17
1
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав