X 
Cutremure stiri: 507

Natalia Morari, la fabrica de păsări din Dondușeni: Una dintre cele mai mari fabrici avicole din țară astăzi este în prag de faliment ©

6 oct. 12:00   Politică
4 ore in urma 2374 0

Natalia Morari s-a întîlnit cu angajații fabricii de păsări „Rediagro” din Dondușeni, care, potrivit candidatei la funcția de președinte, se confruntă cu riscul falimentului din cauza controalelor repetate ale ANSA.

Potrivit acesteia, instituția a devenit un instrument politic al PAS, utilizat pentru a lovi în producătorii avicoli locali. Mai mult, în semn de solidaritate cu întreg colectivul fabricii, aceasta împreună cu toți lucrătorii, a gustat ouăle proaspete de la compania „Rediagro”.

„Am a avut o întîlnire cu angajații fabricii de păsări „Rediagro” din raionul Dondușeni. Una dintre cele mai mari fabrici avicole din țară astăzi este în prag de faliment. De un an ANSA, transformată în adevărată bîtă politică a PAS împotriva producătorilor avicoli autohtoni, îi hărțuiește cu nerușinare.

Fabrica cu 20 de ani de experiență pe piață, astăzi, practic, este lipsită de dreptul la existență. Aceasta este una dintre 7 fabrici autohtone, hărțuite de către ANSA prin salmonela, surprinzător depistată masiv anume de cînd PAS-ul a preluat puterea totală în țară”, a scris Natalia Morari.

Potrivit candidatei la funcția de președinte, timp de un an conducerea „Rediagro” luptă pentru dreptul la existență.

„Cu 4 hăli din 5 închise, au demonstrat prin probele efectuate în laboratoarele din România că producția lor nu este afectată de salmonela, au depus plîngeri, au efectuat zeci de interpelări la conducătorii statului”, a accentuat Natalia Morari.

Mai mult, în semn de solidaritate cu întreg colectivul fabricii, aceasta împreună cu toți lucrătorii, a gustat ouăle proaspete de la compania „Rediagro”. „sîntem toți vii și sănătoși”, a precizat Morari.

Natalia Morari a scris că programul său electoral oferă soluții pentru sprijinirea antreprenorilor și agricultorilor. Ea promite să deschidă noi piețe de export, să promoveze produsele agricole moldovenești și să implice fermierii în elaborarea bugetelor de subvenționare. De asemenea, își propune să creeze condiții atractive pentru investitori industriali, pentru a dezvolta platforme industriale în toate raioanele țării.

*Publicitate electorala / Natalia Morari, candidat independent, la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Achitat conform contractului nr.1.03 din 02.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

6
0
1
1
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав