X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1415

Natalia Morari: "Oamenii trebuie să fie selectați pe criterii profesionale"

25 iul. 06:15   Politică
13 ore in urma 2669 0

"Eu sînt de acord cu faptul că nu toți oamenii din sistem trebuie dați afară". Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Unimedia de către jurnalista Natalia Morari, care candidează pentru funcția de șefă a statului, notează Noi.md.

Întrebată despre care este atitudinea ei față de faptul că atunci cînd se shimbă guvernanții, există și concedieri ale multor angajați din instituțiile statului, Natalia Morari a spus că nu vede cu ochi buni o astfel de practică.

"Nu poți să-i împarți pe oameni între cei care au lucrat cu foștii, cu actualii. Oamenii trebuie să fie selectați pe criterii profesionale {...}".

Jurnalista a evidențiat că toate situațiile trebuie privite obiectiv, or, tocmai din aceste considerente deja în emisiunile sale va aborda problemele în calitate de candidat la șefia statului.

"Așa este corect. Eu voi vorbi depre problemele, care mie îmi par extrem de importante. Unele dintre ele vor fi legate și de știrile săptămînii, dar în fiecare caz eu voi veni cu soluții, pentru că deja timpul vorbelor a trecut. Este nevoie de soluții concrete".


Amintim că jurnalista Natalia Morari în data de 18 iulie, în cadrul unui briefing, și-a anunțat intenția de a candida pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Precizăm că, în conformitate cu prevederile programului calendaristic, perioada electorală pentru alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional va începe joi, 1 august 2024.

Perioada de desemnare și colectare a semnăturilor susținătorilor candidaților la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, dar și depunerea documentelor pentru înregistrarea în calitate de participant la referendum, va începe pe 21 august.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și cea pentru referendumul republican constituțional va începe din data de 20 septembrie.

Informații despre candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova pot fi aflate și urmărind proiectul marca Noi.md "Infografică".

5
1
1
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав