X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4141

Mihai Popșoi a purtat discuții cu ministrul de stat pentru Afaceri Externe al Statului Qatar

2 sep. 09:00   Politică
1840 0

Oportunitățile de aprofundare a cooperării economice și comerciale dintre Republica Moldova și Qatar, inclusiv atragerea de investiții qatareze în sectorul agro-industrial și infrastructura națională a țării noastre au constituit temele de discuție între viceprim-ministrul Mihai Popșoi, ministru al afacerilor externe, și ministrul de stat pentru afaceri externe al Statului Qatar, Mohammed bin Abdulaziz Al-Khulaifi, în cadrul unei întrevederi care a avut loc la Praga.

Mihai Popșoi i-a comunicat ministrului de stat pentru afaceri externe al Statului Qatar că Republica Moldova este interesată de deschiderea unei rute aeriene directe Chișinău - Doha, care ar facilita atît legăturile politice, economice, cît și pe cele culturale între cele două regiuni.

În același timp, șeful diplomației moldovenești a salutat desemnarea noului ambasador al Statului Qatar în Republica Moldova, Turki bin Abdullah Zaid Al-Mahmoud, și a reiterat invitația adresată prim-ministrului, ministrului afacerilor externe, E.S. Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, de a efectua o vizită de lucru în Republica Moldova.

2
0
0
2
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав