X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Comisia de anchetă în cazul "Open Dialogue" își extinde termenul de activitate

25 oct. 2018,, 17:50   Politică
3562 1

Parlamentul, în ședința de astăzi, a extins cu 30 de zile termenul de prezentare a raportului Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale imixtiunii Fundaţiei „Otwarty Dialog” (Dialog Deschis) şi fondatoarei acesteia Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice.

Amintim că la 4 octombrie curent, Legislativul a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune a Fundației ”Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice.

Deputatul Igor Vremea (PDM) a fost ales președinte al Comisiei de anchetă. Din componența acesteia mai fac parte deputații Marcel Răducanu (PDM), Artur Reșetnicov (PDM), Vasile Bolea (PSRM), Adrian Lebedinschi (PSRM) și Simion Grișciuc (GPPE).

Potrivit Hotărîrii, Comisia de anchetă va antrena în activitatea sa toate autorităţile statului responsabile, va audia părţile şi persoanele implicate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?