Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Irina Vlah va participa la alegerile prezidențiale din Moldova

17 iul. 12:55   Politică
5 ore in urma 1830 0

Președintele „Platformei Moldova” și fost bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, și-a anunțat participarea la viitoarele alegeri prezidențiale în calitate de candidat independent.

Ea a declarat că de la începutul anului, împreună cu colegii săi din „Platforma Moldova”, a implementat mai multe campanii naționale, printre care: o campanie în susținerea unui referendum în problema neutralității, campania ”Vocea Poporului”, precum și campania de sensibilizare a celor mai prestigioase instituții internaționale despre situația gravă din Republica Moldova și măsurile ce se impun.

”Am așteptat răspunsuri la demersurile făcute către autorități în numele cetățenilor, dar acestea nu au venit! Am așteptat ca măcar un candidat care reprezintă opoziția să se intereseze de problemele colectate de noi de la cetățeni și de soluțiile pe care le propunem – dar nu s-a întîmplat. Mai mult ca atît, am dat dovadă de deschidere la tot felul de inițiative de consolidare a opoziției, dar, în final, am fost nevoiți să constatăm abordări formale, jocuri ascunse, interese înguste”, a spus ea.

Irina Vlah a declarat că programul său electoral se va axa strict pe problemele concrete ale oamenilor și pe soluții pentru ele.

”Cunosc aceste probleme, deoarece permanent sînt alături de cetățenii noștri, împreună cu ei, știu ce-i doare și ce așteptări au. Mă implic în această campanie cu angajamentul ferm – noul Președinte al Republicii Moldova va fi garantul păcii, iar după ce vom elimina orice pericol pentru pace, vom rezolva rînd pe rînd toate problemele grave cu care se confruntă țara.


Moldova merită să trăiască în pace și să se dezvolte armonios, asigurînd cetățenilor un trai prosper! Și eu, cu echipa mea, vom face ca acest vis să devină realitate!”, a menționat ea.

30
3
3
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав