X 
Cutremure stiri: 504

Ion Chicu: Oamenii își leagă mari speranțe de alegeri ©

9 oct. 10:04   Politică
5 ore in urma 2446 0

Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, susține că a avut mai multe întâlniri electorale cu concetățenii noștri din r-nul Orhei.

„Am discutat cu angajații Fabricii de conserve "Orhei-Vit", cu medicii de la Centrul Medicilor de Familie din Orhei, dar și cu locuitorii satului Susleni și localităților din vecinătate.

Oamenii din Orhei își leagă mari speranțe de aceste alegeri, oamenii vor să scape de frică și incompetență la nivel de stat, oamenii vor să-și poată vinde producția agricolă muncită prin sudoare timp de un an.

Oamenii vor ca în fruntea statului să avem un Președinte responsabil, cu respect față de oameni, față de Constituția și legile țării. Oamenii vor ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, ca acum„, mai spune Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Dezvoltarii si Consolidarii Moldovei" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Chicu Ion. Achitat conform contractului nr.1.04 din 04.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

5
0
2
1
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав