X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Igor Dodon: „Odată cu nominalizarea lui Stoianoglo, oamenii au speranță”

20 iul. 11:45   Politică
5 ore in urma 2238 0

Socialiștii nu iau în calcul nominalizarea lui Igor Dodon sau a oricărui alt reprezentant al Partidului Socialiștilor la viitoarele alegeri prezidențiale din Republica Moldova.

Acest lucru a fost declarat de Igor Dodon, fost președinte al Republicii Moldova și președinte al Partidului Socialiștilor, relatează Noi.md

„Poziția noastră va rămîne neschimbată: pe 20 august, cînd va începe perioada electorală, vom susține, așa cum am anunțat anterior, candidatul independent la președinție, Alexandr Stoianoglo”, a declarat el.

Igor Dodon a precizat că, în cazul în care autoritățile nu vor înregistra sau retrage principalul candidat al opoziției, socialiștii vor boicota aceste alegeri, vor cere altor partide să-și retragă candidații și vor începe proteste în masă în țară.

„Vom merge pînă la capăt. Odată cu nominalizarea lui Stojanoglo, oamenii au căpătat speranță, o lumină la capătul tunelului. Și dacă acum le luăm această speranță, efectul ar putea fi asemănător unui tornado. Prin urmare, Maia Sandu și PAS, gîndiți-vă bine înainte de a face astfel de greșeli”, a declarat fostul președinte moldovean.


„ Maia Sandu a vrut un comisar Cattani. Iată-l pe Cattani — Alexandr Stoianoglo. Doar că el nu va fi comisar, ci președinte, și va scoate totul la lumină. Eu cred în asta. Și noi îl vom susține în aceasta”, a declarat Igor Dodon.

50
5
0
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав