X 
Cutremure stiri: 504

Igor Dodon: „Moldovenii doresc prietenie și cooperare, nu dușmănie cu Rusia”

7 oct. 10:15   Politică
11 ore in urma 2454 0

Parteneriatul strategic cu Federația Rusă corespunde intereselor naționale ale Republicii Moldova, iar moldovenii își doresc prietenie și cooperare, nu dușmănie cu Rusia.

Declarația a fost făcută de fostul președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, în mesajul său de felicitare pentru președintele Rusie, Vladimir Putin, cu ocazia zilei sale de naștere, relatează Noi.md

El a menționat că parteneriatul strategic cu Federația Rusă corespunde intereselor naționale ale Republicii Moldova, iar poporul Moldovei este recunoscător și apreciază sprijinul și asistența oferite de Rusia în diferite perioade, inclusiv sub conducerea lui Vladimir Putin.

„Majoritatea concetățenilor noștri condamnă politica neprietenoasă dusă de actualele autorități. Moldovenii doresc prietenie și cooperare, nu dușmănie cu Rusia. Sper din tot sufletul că vom reuși să readucem relațiile noastre bilaterale la nivelul cuvenit, în interesul țărilor și popoarelor noastre”, a scris Igor Dodon.

Cu ocazia sărbătorii, el i-a urat lui Vladimir Putin multă sănătate, viață lungă și succes.

34
0
0
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав