X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Grosu a discutat cu membrii Parlamentului European despre agenda parlamentară de reforme

23 feb. 2023,, 09:00   Politică
3002 0

Despre agenda parlamentară de reforme și parcursul european al țării noastre, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat astăzi cu un grup de deputați, membri ai Comisiei pentru comerț internațional (INTA) și ai Comisiei pentru bugete (BUDG) din cadrul Parlamentului European.

Șeful legislativului a declarat că eforturile autorităților sînt concentrare în punerea în aplicare a celor nouă recomandări ale Comisiei Europene, formulate în contextul acordării statutului de candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. De asemenea, toate instituțiile implicate lucrează la cele 33 de capitole din acquis-ul comunitar. „Parlamentul de la Chișinău este determinat să ducă toate reformele pînă la capăt, cum ar fi reforma justiției, lupta cu corupția, combaterea știrilor false, îmbunătățirea mediului de afaceri”, a spus Președintele Parlamentului în cadrul discuțiilor.

Totodată, au fost aduse mulțumiri europarlamentarilor pentru sprijinul necondiționat oferit în mod special în ultimii doi ani. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că țara noastră și autoritățile sînt recunoscătoare tuturor pentru solidaritatea și sprijinul concret acordat moldovenilor.

3
0
0
0
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?