X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 199
Transnistria stiri: 1460

Flagul României, fluturat la un eveniment unde a particiat Grosu, chiar în ajunul Zilei Constituției R. Moldova

31 iul. 13:21   Politică
5 ore in urma 1665 0

În ajunul celebrării celor 30 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova, liderul PAS, președinte al Parlamentului, Igor Grosu a participat la Festivalul „Fratele meu de peste Prut” din Bălășești, Sîngerei, lucru care a stîrnit critică în rîndul societății, transmite Noi.md

Evenimentul, a fost marcat de prezența drapelelor românești purtate pe străzile localității, ceea ce ridică multe semne de întrebare privind valorile promovate de Grosu.

Participarea liderului la acest festival, unde tema unirii cu România a fost vizibil promovată, este deosebit de trădătoare, mai ales într-un moment în care suveranitatea națională ar trebui să fie în centrul atenției.

Într-un context în care R. Moldova sărbătorește Constituția sa și, implicit, independența și suveranitatea națională, promovarea unor idei care sugerează unirea cu un alt stat este văzută ca o jignire directă la adresa valorilor naționale.

Liderii de opinie au criticat dur această acțiune, afirmând că subminează eforturile de consolidare a suveranității Republicii Moldova. Aceștia consideră că promovarea unor simboluri și idei care nu reflectă identitatea națională a Moldovei este periculoasă și contraproductivă.


Participarea liderului PAS la Festivalul „Fratele meu de peste Prut” a ridicat întrebări serioase despre angajamentul față de suveranitatea și integritatea națională a Republicii Moldova.

De cine și de ce e subminată statalitatea moldovenească, citiți accesînd acest material.

6
0
0
2
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав