X 
Cutremure stiri: 508

Cetățenii au acum propria voce în Parlament! Deputata Victoria Cazacu a aderat la Partidul Nostru ©

15 oct. 13:28   Politică
5 ore in urma 2491 0

Deputata Victoria Cazacu a aderat la Partidul Nostru. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă, susținut astăzi în Parlament. Deputata a declarat că a luat decizia “după câteva luni de reflecție”, în care a avut “multe discuții cu prietenii, cunoscuții și colegii cu care a activat în PAS”.

“Majoritatea acestor oameni, atât din Chișinău, cât și din Nordul țării de unde sunt de baștină, inclusiv colegi din PAS, au recomandat să îmi continui munca pentru interesele Republicii Moldova împreună cu Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru. Sunt de acord cu ce mi-au spus mulți oameni, că doar de el, de Renato Usatîi se tem cei care fac rău țării fiind la guvernare. Anunț că ader la Partidul Nostru, pentru a deveni vocea tuturor inițiativelor legislative ale echipei acestei formațiuni. Eu urmăresc de mult timp ideile și inițiativele lui Renato Usatîi și cred că ele trebuie să devină lege. Pentru că aceste propuneri sunt în interesul cetățenilor Republicii Moldova și în interesul țării noastre. Noi, ca deputați, trebuie să lucrăm doar în interesul cetățenilor noștri și în interesul statului nostru. Din păcate, acum nu este așa”, a spus deputata Victoria Cazacu.

Ea a subliniat că împărtășește poziția lui Renato Usatîi “de consolidare, de unificare a societății” pentru că „acum avem o societate prea dezbinată”. De asemenea, Victoria Cazacu crede că Moldova “trebuie să treacă la republică prezidențială, să fie un singur om, responsabil de tot în țară”.

“Moldova are nevoie acum de un președinte puternic și responsabil, căruia îi pasă de țară. Un președinte căruia îi pasă anume de țara noastră, de poporul Republicii Moldova! Renato Usatîi este anume acel om, căruia îi pasă de toți cetățenii Moldovei. A demonstrat-o în fapte”, mai spune Victoria Cazacu, care a anunțat că va vota pentru candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale.

Ea a precizat că în continuare se va concentra pe agenda cetățeanului alături de echipa lui Renato Usatîi și Partidul Nostru, va lucra “pentru a oferi soluții la problemele reale ale cetățenilor”.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Nostru" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

4
3
1
0
6

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав