X 
Preşedintele stiri: 4167

Dodon: „Pelerinajul” zilnic al oficialilor din UE în Moldova în sprijinul Maiei Sandu reprezintă o încălcare a legii”

13 sep. 15:30   Politică
4 ore in urma 1713 0

„Pelerinajul” zilnic al oficialilor din UE în Moldova în susținerea Maiei Sandu reprezintă o încălcare a legii și, inclusiv, a standardelor europene.

Despre acest lucru a declarat președintele Partidului Socialiștilor și fost președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care a spus că oricare alt candidat ar face ceva similar, acesta ar fi exclus imediat din campania electorală.

Maia Sandu și partidul ei încalcă flagrant legislația, iar partenerii europeni închid ochii la acest lucru”, consideră Igor Dodon.

El a menționat, de asemenea, că în ultimele zile vedem tot felul de acțiuni de PR din partea Maiei Sandu.

”Ba pozează cu un cîine, ba cu o vîslă, ba cu un pahar de vin, ba cu un pahar de chefir. Toate acestea arată foarte ridicol și trădează frica și disperarea voastră. Situația nu evoluează conform scenariului vostru, iar voi veți pierde alegerile viitoare, dacă, desigur, acestea vor fi corecte. Iar noi vom face totul ca ele să fie corecte”, a declarat președintele Partidului Socialiștilor și fost președinte al Republicii Moldova.


În opinia sa, toți candidații la funcția de președinte, care au colectat semnături, trebuie să fie înregistrați în cursa electorală.

”Partidul Socialiștilor condamnă și va condamna orice tentativă de a bloca participarea la alegeri a oricărui candidat, care a colectat semnăturile cetățenilor”, a subliniat Igor Dodon.

23
0
1
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав