Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Contestația PCRM și PSRM împotriva PAS a ajuns la Curtea Supremă de Justiție

18 iun. 2021,, 12:41   Politică
4174 2

Comisia Electorală Centrală a atacat cu recurs la Curtea Supremă de Justiție hotărîrea de ieri a CA Chișinău prin care obligă CEC să examineze contestația BECS împotriva PAS, privind utilizarea imaginii Maiei Sandu, în campania electorală.

Informația a fost confirmată de către șefa direcției comunicare, relații publice și mass-media a CEC, Rodica Sîrbu.

Curtea de Apel Chișinău a anulat ieri decizia Curții Constituționale prin care a refuzat să examineze contestația depusă de BECS împotriva Partidului Acțiune și Solidaritate, privind utilizarea imaginii Maiei Sandu în campania electorală și obligă CEC să o reexamineze. O hotărîre în acest sens a fost adoptată astăzi de CA Chișinău.

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a contestat la CEC faptul că PAS ar utiliza imaginea președintei, Maia Sandu, în campania electorală. Într-un document expediat la CEC, se menționează că „pe ultima pagină a buletinului informativ al PAS este prezentat un material informativ, fiind înserate 4 poze în care este prezentată Maia Sandu”. De partea cealaltă, cei in PAS susțin că socialiștii sunt cei care folosesc imaginea președintei, „prin promovarea minciunilor despre ea”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?