X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Un milion de lei – cadou pentru echipa FC Bălți din partea lui Usatîi

11 iul. 15:38   Politică
4357 1

Renato Usatîi a făcut un cadou de 1 milion de lei clubului de fotbal din Bălți.

El a numit gestul „un imbold și o motivație pentru rezultate pozitive în acest sezon”. În numele bălțenilor, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a mulțumit pentru ajutorul acordat echipei de fotbal și a spus că este „un cadou pe cinste pentru oraș”.

Anunțul despre transferul sumei de 1 milion de lei pe contul FC Bălți a fost făcut de Usatîi de pe scena Orășelului de Fotbal din Bălți, unde a avut loc transmisiunea celei de-a doua semifinale a Campionatul European de Fotbal 2024, transmite unimedia.info

„Sunt foarte bucuros că în acest an am reușit să lansăm o tradiție pozitivă, bună și am deschis Orășelul Fotbalului la Bălți și Comrat. Mă bucur să ne întâlnim astăzi în a doua semifinală și vom urmări împreună finala. Dar noi avem orașul nostru, echipa noastră de fotbal - Clubul de Fotbal Bălți. Pentru a motiva echipa de fotbal din Bălți pentru rezultate pozitive în acest sezon, am decis să transfer 1 milion de lei echipei de fotbal din Bălți, ca un imbold înainte”, a declarat Usatîi.

El a reiterat importanța sprijinirii sportului pentru copii și tineri, astfel încât generația tânără să tindă spre obiective corecte.


„Trebuie să facem totul pentru a promova sportul în țara noastră, pentru că astăzi diferite persoane promovează diferite idei. Iar eu cred că noi cu dumneavoastră trebuie să promovăm ceea ce îi face pe copiii noștri sănătoși și pentru ca ei să aibă interese sănătoase. Cu cât mai mulți copii vor practica fotbalul, alte sporturi, cu atât mai sănătoasă va fi țara noastră”, a declarat liderul Partidului Nostru.

Invitatul special al programului Orășelului Fotbalului de miercuri seara a fost Oleg Kenzov, interpret deja îndrăgit de publicul moldovean. Cu o zi înainte, el a cântat în Orășelul Fotbalului din Comrat. Și în Bălți, și în Comrat Orășelele Fotbalului au fost organizate din banii personali ai președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Este de menționat că anterior la Bălți au fost implementate numeroase proiecte sportive, cu sprijinul material și financiar al lui Renato Usatîi. El a finanțat Școala de Fotbal din Bălți, FC „Zarea” (actualmente FC Bălți), Academia de Baschet din Bălți și Clubul de Baschet „Basco”, Academia de Tenis din Bălți, precum și participarea sportivilor la competiții internaționale de sambo, box și alte sporturi.

3
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?