X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

Vasile Tarlev, la CEC: "Sperăm să obținem cît mai repede listele pentru adunarea semnăturilor"

21 aug. 16:45   Politică
2 ore in urma 784 0

Vasile Tarlev, fostul premier Republicii Moldova, a fost astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC), unde au fost depuse actele privind înregistrarea lui în calitate de candidat independent la scrutinul prezidențial, notează Noi.md.

Vasile Tarlev a fost informat că urmează să primească răspunsul în decurs de trei zile.

Menționăm că perioada de desemnare și colectare a semnăturilor susținătorilor candidaților la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova și depunerea documentelor pentru înregistrarea în calitate de participant la referendum a început astăzi.

Campania electorală pentru alegerea Preşedintelui Republicii Moldova începe nu mai devreme de 30 de zile înainte de ziua alegerilor. Astfel, campania electorală pentru alegerile prezidențiale și cea pentru referendumul republican constituțional va începe din 20 septembrie 2024.

Pe durata campaniei electorale, candidaţii înregistraţi nu pot fi angajaţi şi nu pot desfăşura activităţi în cadrul niciunui organ electoral.


Mai multe informații despre politicienii, care pretind la funcția de președinte al țării pot fi găsite în cadrul proiectului marca Noi.md "Infografic".

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав