X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Valeriu Ostalep: "Nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru ceea ce se întîmplă în țară"

3 iul. 05:30   Politică
5430 1

Instituțiile de stat și economia Republicii Moldova sînt distruse în totalitate, dar nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

O astfel de opinie a exprimat expertul în securitate și fostul viceministru de Externe, Valeriu Ostalep, în cadrul emisiunii Morari.live, relatează Noi.md.

El a atras atenția asupra faptului că nimeni nu-și asumă responsabilitatea pentru ceea ce se întîmplă acum în Republica Moldova, pentru numeroasele eșecuri, deși responsabilitatea pentru acest lucru ar trebui să și-o asume președintele Maia Sandu și partidul de guvernămînt PAS.

"Dar ei spun că Maia Sandu nu are nimic de-a face cu tribunalele, că Maia Sandu nu are nimic de-a face cu criminalitatea, sinuciderile, contrabanda și așa mai departe. Maia Sandu este un fel de semizeu. Este pictată undeva acolo și ei spun că nu are nicio legătură cu realitatea din țară", a remarcat Valeriu Ostalep.

"Bine, să presupunem. Deși ne dăm seama cu toții că asta e o aberație. Păi, să presupunem că eu sunt victima războiului hibrid și eu cred că ea nu are nicio legătură cu asta. O dăm la o partr. Cine urmează pe listă? Cine e responsabil pentru toate astea? Recean? Dar el răspunde pentru asta? Nu. Și el se preface că nu are de-a face. Miniștrii nu sînt responsabili. Igor Grosu luptă cu Rusia de dimineața pînă seara. Succesele le cunoaștem. Deci, unde este războiul hibrid? Este exact așa, dacă statul nostru este distrus în totalitate, economia este distrusă în totalitate, dar nimeni nu își asumă responsabilitatea. Dar acesta sigur nu este un război hibrid cu statul meu?", s-a întrebat expertul în securitate, fostul ministru adjunct de externe.

67
2
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?