X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4136

Usatîi: Pedeapsa pentru cruzimea față de animale trebuie înăsprită

26 aug. 23:45   Politică
2 ore in urma 599 0

Renato Usatîi cere sancțiuni mai aspre pentru cruzimea față de animale.

Reacția vine după ce pe rețelele de socializare a apărut un video în care un bărbat maltratează o pisică. Filmulețul a scandalizat societatea, iar mai mulți cetățeni au cerut ca infractorul să fie identificat și pedepsit, notează Noi.md cu referire la stiripesurse.

”Zilele am văzut cum unul înădușea o pisică, altul îi dădea cu un ciomag în cap, al treilea o împușca. Toți politicienii în campania electorală se fotografiază cu câini, cu motani, cu ursul, cu maimuța. Dar ar trebui să facă ceva pentru ei, ca animalul cu patru labe să fie egalat în drepturi cu cei care merg pe două picioare”, a declarat Renato Usatîi în cadrul emisiunii ”Puterea e în adevăr”.



Precizăm că agresorul a fost identificat. Acesta este un locuitor al raionului Drochia, care a declarat că pisica este a lui și că a recurs la acest gest deoarece ea i-ar fi mâncat câteva păsări din gospodărie. Agresorul a fost amendat cu 3000 de lei. Aceeași amendă a primit și unul dintre bărbații care a asistat la toată scena, fără să intervină.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав