X 
Arşiţa stiri: 217
Jocurile Olimpice stiri: 291
Transnistria stiri: 1418

Usatîi: Moldova este ca un vapor care se scufundă, iar cetățeanul așteaptă să vină cineva să-l repare și să-l salveze!

12 aug. 20:27   Politică
6 ore in urma 1270 1

Moldova trebuie salvată imediat, spune Renato Usatîi.

În cadrul emisiunii ”Puterea e în adevăr”, președintele ”Partidului Nostru” a menționat că azi țara este trasă la fund de problemele sociale, economice, din agricultură și justiție, iar cetățenii nu mai au timp să aștepte soluțiile, care trebuie consultate ba cu ONG, ba cu partenerii de dezvoltare sau Comisia de la Veneția.

”Azi Republica Moldova este un vapor care se scufundă, iar cetățeanul așteaptă să vină cineva să-l repare și să-l salveze! Nu așa cum se întîmplă acum: să ne consultăm cu vreo 3-4 ONG-uri, să solicităm poziția partenerilor de dezvoltare, în unele cazuri să așteptăm opinia Comisiei de la Veneția – dacă salvăm vaporul sau nu? Pînă trecem toate aceste proceduri – vaporul pur și simplu se duce la fund”, a spus Renato Usatîi.

Liderul ”Partidului Nostru” a amintit că guvernanții mereu găsesc scuze pentru eșecurile sale.

”Tot timpul caută explicații de ce n-au reușit. Oamenii atît de tare au obosit să audă că va fi bine cîndva, că va fi integrare europeană, că vom majora pensiile, vom sprijini agricultorii, vom avea grijă de sportivi, de orfani și tot așa! De 30 de ani despre totul se vorbește la viitor, iar între timp problemele se agravează tot mai mult. După tot ce s-a întîmplat la noi în țară în cei peste 30 de ani, poporul cere republică prezidențială. Politicienii trebuie să facă ceea ce vrea poporul, nu ceea ce visează ei noaptea. Iar poporul vrea schimbări. Schimbări ca să fie realizate deja mîine, dar nu cîndva!”, a mai spus Renato Usatîi.


8
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав