X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Un deputat schimbă fotoliu în favoarea unei funcții la MAI

10 iul. 10:49   Politică
3203 0

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mariana Lucrețeanu schimbă fotoliul de deputat pe cel de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, în locul Janei Costachi. Decizia a fost luată astăzi la ședința de Guvern.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Adrian Efros, Lucrețianu și-a făcut studiile la Universitatea Politehnică din București și deține studii de masterat în dezvoltarea afacerilor și relații externe, notează Noi.md.

„În cadrul instruirilor din țările UE, a acumulat o bună practică în gestionarea proiectelor de mare anvergură și experiență managerială. La fel, deține experiență relevantă de colaborare în domeniul migrației și muncii cu oficiali instituționali, societate civilă și lideri din sectorul privat, în special în țările din Europa de Sud-Est, dar și Comunitatea Statelor Independente (CSI). Este un bun cunoscător al legislației și instrumentelor de gestionare a migrației din UE, fiind direct beneficiară, dar și în calitate de specialist”, susține Efros.

2
1
0
1
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?